معرفی گیاه گل قند و خواص آن تهیه شده در درمانگاه حضرت ابوالفضل العباس ابن امیر المومنین (ع)
بی شک شما هم تا به حال نام گل سرخ محمدی را شنیده اید. این گل یکی از زیباترین و پر خاصیت ترین گل های دنیاست که ما در کشور عزیزمان به وفور در دسترس داریم چه به صورت خشک و چه به صورت تازه. اما قصد داریم شما را با طرز تهیه و هم چنین خواص درمانی معجونی که از این گل زیبا و پرخاصیت تهیه می شود و به نام “معجون گل قند” آشنا کنیم. شاید شما هم از دسته افرادی باشید که گاهی داستان هایی از خواص درمانی این گل بی نظیر شنیده اید اما شنیدن کی بود مانند دیدن. امید است که مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
گل قند طبیعت گرم و تر دارد.
خواص درمانی
• آرام بخش اعصاب و خواب
• تقویت معده و روده
• ضد یبوست
• ضد اسپاسم
• بهبود عملکرد گوارش و کبد
• اشتها آور
• نشاط آور
• رفع کم خونی
• درمان افسردگی
• درمان صرع
• شاداب کننده
• رفع بوی بد دهان
• تقویت کننده عمومی بدن
• تقویت(قوه باه)قوای جنسی
• درمان سرد مزاجی بانوان
• تقویت کننده پوست
روش مصرف
بزرگسالان: ۱تا۲ قاشق مربا خوری، ۳ بار در روز، نیم ساعت بعد از غذا
کودکان بالای دو سال: ۱ قاشق چای خوری، ۳ بار در روز، نیم ساعت بعد از غذا
نکات مهم
از دیدگاه طب سنتی این معجون گرم و تر است و برطرف کننده سردی معده و کبد میباشد.
بهترین اثر بخشی فرآورده در افراد سرد مزاج با سردی معده و کبد میباشد.
در خانمهای باردار و کودکان بالای ۲ سال به راحتی قابل استفاده است.
دارو در ظرف دربسته، دور از نور و در دمای ۱۵ تا ۳۰ درجه سانتیگراد نگهداری شود.
.
پاسخ دهید